Sobre nosaltres

“La qualitat de vida a prop teu”, sota aquest lema la residència Parc del Segre ofereix els seus serveis des de 1994. Vetllar pel benestar dels nostres avis és l’objectiu que dia rere dia els mes de 40 professionals que treballen a Parc del Segre es marquen com a repte principal. La nostra residència és una llar confortable i adaptada a les necessitats dels avis. Disposa d’un qualificat equip d’auxiliars de geriatria, metges, infermeres, nutricionistes, psicòleg , fisioterapeutes, terapeuta ocupacional, treballadora social, animadora sociocultural, personal de neteja, cuina i administració.

La residència disposa d’un total de 44 habitacions dotades amb totes les comoditats i serveis per fer mes acollidora la vida dels residents. Oferim paral•lelament el Servei de residència assistida amb un total de 67 places i el Servei de Centre de dia, amb 12 places . La residència te places col•laboradores del Departament d’Acció Social i Ciutadania.

El centre de dia dona atenció a les persones grans que viuen a casa on , mentre tu treballes o gaudeixes del teu temps lliure , el teu familiar està atès amb tots els serveis del centre.

Equip

Un equip humà amb els millors professionals al servei de les persones i que dia rere dia treballa perquè la residència sigui una llar confortable per a tots els avis.